|
Nu stiu altii cum sunt, dar eu, unul, as fi foarte bucuros daca ati putea pune pe site fragmente din toate cartile Leda, asa cum se intampla pe alte site-uri (Polirom, Nemira, Tritonic, Cartea Romaneasca s.a.). Mie mi-ar fi foarte de folos, si cred ca si editurii Leda. Si, daca veti pune fragmente, puneti cel putin 10-15 pagini, sa ne putem face o parere despre stilul autorului, despre cartea respectiva si despre calitatea traducerii. Poate veti zice ca ma pot duce si in librarie sa rasfoiesc cartea, dar propria-mi experienta mi-a dovedit de atatea ori ca m-am inselat de multe ori in librarie si nu am cumparat o carte, ca mai tarziu sa citesc fragmente pe site - acasa, in liniste, netulburat de fundalul muzical care a inceput de ani buni sa ne bantuie urechile prin librarii, nelasandu-ne sa ne concentram asupra textului - si sa-mi placa respectiva carte. Bunaoara, acum tocmai m-am intors buimac dintr-o librarie Humanitas in care am gasit carti Leda tentante, reduse cu aproximativ 50%, dar, desi am rasfoit o gramada, n-am inteles nimic din cauza fundalului hard-rock agreat de vanzatori si in consecinta nu am cumparata nicio carte. Altceva era daca acum puteam citi in liniste fragmente pe site, iar maine sa dau fuga la librarie si sa merg la sigur. Am fi avut de castigat si eu, si Leda. Multumesc anticipat!
|