Schimbă dimensiunea fontului

Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 3 mesaje ]
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Fragmente carte
MesajScris: Sâm Mai 01, 2010 11:37 pm 

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, unul, as fi foarte bucuros daca ati putea pune pe site fragmente din toate cartile Leda, asa cum se intampla pe alte site-uri (Polirom, Nemira, Tritonic, Cartea Romaneasca s.a.). Mie mi-ar fi foarte de folos, si cred ca si editurii Leda.
Si, daca veti pune fragmente, puneti cel putin 10-15 pagini, sa ne putem face o parere despre stilul autorului, despre cartea respectiva si despre calitatea traducerii.
Poate veti zice ca ma pot duce si in librarie sa rasfoiesc cartea, dar propria-mi experienta mi-a dovedit de atatea ori ca m-am inselat de multe ori in librarie si nu am cumparat o carte, ca mai tarziu sa citesc fragmente pe site - acasa, in liniste, netulburat de fundalul muzical care a inceput de ani buni sa ne bantuie urechile prin librarii, nelasandu-ne sa ne concentram asupra textului - si sa-mi placa respectiva carte.
Bunaoara, acum tocmai m-am intors buimac dintr-o librarie Humanitas in care am gasit carti Leda tentante, reduse cu aproximativ 50%, dar, desi am rasfoit o gramada, n-am inteles nimic din cauza fundalului hard-rock agreat de vanzatori si in consecinta nu am cumparata nicio carte. Altceva era daca acum puteam citi in liniste fragmente pe site, iar maine sa dau fuga la librarie si sa merg la sigur. Am fi avut de castigat si eu, si Leda.
Multumesc anticipat!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Fragmente carte
MesajScris: Vin Mai 14, 2010 2:25 pm 
Site Admin

Draga Mignon, multumesc pentru sugestie. Voi inainta-o mai departe spre "factorii de decizie". Te voi tine la curent. Am vazut modelul la Polirom/Cartea Romaneasca (sunt in acelasi grup editorial!). Am vazut si la Nemira, insa n-am gasit nimic de genul asta la Tritonic. Primul model e, intr-adevar de urmat, desi presupune un efort foarte mare de punere in practica. Nu stiu daca vom putea s-o facem, dar voi sustine ca macar anumite titluri noi sa intre in acest regim special de lectura a unor fragmente on-line.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Fragmente carte
MesajScris: Vin Mai 21, 2010 12:35 am 

La Tritonic exista sub prezentarea cartilor o lupa. Daca apasati pe ea, ajungeti la un fisier pdf cu fragmente din carte.
Iata un exemplu, ca sa nu mai pierdeti timpul cautand:
http://www.tritonic.ro/isbn-Blestemul_C ... -112-0.htm
Daca apasati pe lupa, ajungeti aici:
http://www.tritonic.ro/pdf/blestemul%20chalionului.pdf

Astept cu nerabdare sa apara si pe site-ul Leda fragmente din carti. Succes!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 3 mesaje ]